Diensten

Elektrotechniek

Elektriciteit. Elke dag hebben we ermee te maken. Voor de juiste elektrische installaties kunt u terecht bij Technisch bedrijf Ynema.

Zonnepanelen

Zonnestroom werkt echt! Het is goed voor het milieu en daarnaast levert het ook nog eens een lagere energierekening.

Gas en Water

Elke dag komen we in aanraking met gas en water. Gas gebruiken wij om op te koken en water om mee te koken.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eigenlijk voor elk huishouden interessant. Via dit systeem wordt kraanwater verwarmt door gratis zonne-energie en kunt u zelfs de complete woning zeer energiezuinig verwarmen.

Diensten

Technisch bedrijf Ynema is een bedrijf dat is gespecialiseerd in een hoop diensten. Geen project is hetzelfde. Daarom komen wij graag langs om uw wensen op te nemen. Aan de hand van deze informatie, zullen wij advies op maat geven. Bent u akkoord met het aanbod, dan zal Technisch bedrijf Ynema uw project aanpakken tot u tevreden bent.

Heeft u een klus voor Technisch bedrijf Ynema?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Sanitair

Op het sanitair gebied kan Technisch bedrijf Ynema u in de juiste richting sturen. Graag een aanpassing of een renovatie? Wij helpen u graag bij het meedenken en plaatsen!

Waterontharders

Ondanks dat echt hard water in Nederland bijna niet meer voorkomt, ervaren veel mensen toch dat hun water hard is, maar hoe weet u nou eigenlijk of het water hard is?

Verwarming

Om de winter goed door te komen is het van belang dat uw huis goed verwarmd is. Technisch bedrijf Ynema zal u helpen de winter door te komen.