Elektrotechniek

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw. Vanzelfsprekend dat u er de hoogste eisen aan stelt. Uw installatie moet veilig en effciënt zijn. Evenals dat uw installateur een ervaren partner moet zijn, op wie u altijd kunt bouwen. Zo’n adviseur en installateur is Technisch bedrijf Ynema. Wij bieden u alles wat u van een modern installatiebedrijf verwacht ; actuele technologische kennis, een eigen inbreng tijdens de voorbereidingen en zeker niet onbelangrijk een collegiale samenwerking tijdens de uitvoering. Daarna zullen wij u voorzien van een perfect onderhoud en een geweldige service waar u op kunt bouwen.

Heeft u een vraag voor Technisch bedrijf Ynema, neem dan contact op!

Heeft u een vraag voor Technisch bedrijf Ynema, neem dan contact op!

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor complete elektrische installaties bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, verbouw of renovatie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat u niet voor andere zaken bij ons terecht kunt op het gebied van elektrotechniek :

  • Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van huisinstallaties.
  • Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor noodstroom voorzieningen in uw pand.

Voor het vervangen of veranderen van verlichting kunt u ons ook inschakelen.

Evenals voor :

  • Reparaties
  • Extra groepen in de meterkast
  • Kabelgoten aanleggen
  • Extra lichtschakelaars

Zoals u kunt lezen doen wij veel uiteenlopende werkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op.

Andere Diensten

Sanitair

Op het sanitair gebied kan Technisch bedrijf Ynema u in de juiste richting sturen. Graag een aanpassing of een renovatie? Wij helpen u graag bij het meedenken en plaatsen!

Waterontharders

Ondanks dat echt hard water in Nederland bijna niet meer voorkomt, ervaren veel mensen toch dat hun water hard is, maar hoe weet u nou eigenlijk of het water hard is?

Verwarming

Om de winter goed door te komen is het van belang dat uw huis goed verwarmd is. Technisch bedrijf Ynema zal u helpen de winter door te komen.