Over Ons

Over Technisch bedrijf Ynema

Mijn naam is Jurgen Ynema, geboren in 1997 en woonachtig in Berltsum.
Ik heb de opleiding Elektrotechniek niveau 4 gevolgd aan het ROC Friese Poort te Leeuwarden.
Al van jongs af aan is het mijn droom geweest om een eigen bedrijf te starten, in maart 2018 was het zover.
Sindsdien ben ik druk bezig om te zorgen dat mijn bedrijf zo breed mogelijk in de markt staat, op het gebied van Elektro en Installatie techniek. Mijn doel is om een betrouwbaar bedrijf neer te zetten waar klanten op kunnen bouwen en met mijn technische kennis en vaardigheden en de passie voor het vak hoop ik dit te bereiken. Aangezien ik geen negen tot vijf mentaliteit heb ben ik breed inzetbaar op het gebied van storingen. Tevens ben ik een erkend installateur. Dit betekent dat er regelmatig wordt getoetst op kennis, meetapparatuur en gereedschappen.

Heeft u een vraag voor Technisch bedrijf Ynema, neem dan contact op!

Heeft u een vraag voor Technisch bedrijf Ynema, neem dan contact op!

Diensten

Sanitair

Op het sanitair gebied kan Technisch bedrijf Ynema u in de juiste richting sturen. Graag een aanpassing of een renovatie? Wij helpen u graag bij het meedenken en plaatsen!

Waterontharders

Ondanks dat echt hard water in Nederland bijna niet meer voorkomt, ervaren veel mensen toch dat hun water hard is, maar hoe weet u nou eigenlijk of het water hard is?

Verwarming

Om de winter goed door te komen is het van belang dat uw huis goed verwarmd is. Technisch bedrijf Ynema zal u helpen de winter door te komen.

Partners