Waterontharder

Ondanks dat echt hard water in Nederland bijna niet meer voorkomt, ervaren veel mensen toch dat hun water hard is. Maar hoe weet u nou eigenlijk of het water hard is? En wat is het precies?

Hard water is water waar veel calcium en magnesium in zit. De hardheid van water verschilt per gebied. Voor je gezondheid is hard water helemaal niet erg en de smaak is eigenlijk ook best prima. Wel is het zo dat hard water zorgt voor meer kalkafzetting. Dit kunt u thuis merken in bijvoorbeeld de badkamer en in huishoudelijke apparaten als de waterkoker. Hier zijn de meeste mensen dus minder blij mee.

Zoekt u een permanente oplossing tegen kalk en kalkaanslag? Technisch bedrijf Ynema werkt samen met DigiSoft op het gebied van het zachter maken van water. Een goede keuze, want DigiSoft waterontharder biedt veel voordelen ;

  • Uw sanitair blijft glanzend schoon, want kalk hecht zich niet langer
  • U verminderd het gebruik van was- en schoonmaakmiddelen
  • U verlengt de levensduur van uw apparatuur en verlaagt de energiekosten
  • Het verzorgt uw huid en haar

Onze DigiSoft waterontharders zijn voorzien van een harscilinder die kalk uit het water filtert op basis van ionenwisseling. Als de economische uitwisselingscapaciteit is bereikt, zorgt de computerbesturing automatisch voor het activeren van het perfecte spoelmoment. Dit gebeurt ook tijdens uw vakantie, want met de ingebouwde hygienemodule spoelt de DigiSoft zijn harscilinder schoon indien er zeven dagen geen verbruik is gemeten.

Alle DigiSoft waterontharders worden standaard geleverd inclusief een geintegreerde bypass, regenaratiezouttabletten en een afvoerset.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eigenlijk voor elk huishouden interessant. Via dit systeem wordt kraanwater verwarmt door gratis zonne-energie en kunt u zelfs de complete woning zeer energiezuinig verwarmen.

Diensten

Technisch bedrijf Ynema is een bedrijf dat is gespecialiseerd in een hoop diensten. Geen project is hetzelfde. Daarom komen wij graag langs om uw wensen op te nemen. Aan de hand van deze informatie, zullen wij advies op maat geven. Bent u akkoord met het aanbod, dan zal Technisch bedrijf Ynema uw project aanpakken tot u tevreden bent.

Heeft u een klus voor Technisch bedrijf Ynema?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Partners