Zonnepanelen

Zonnestroom werkt echt! Het is goed voor het milieu en daarnaast levert het ook nog eens een lagere energierekening. Hoe hoog was uw energierekening afgelopen jaar? Ook hoger dan het jaar ervoor?

Dit kan kloppen. Elektriciteit wordt namelijk helaas steeds duurder.

Met zonnepanelen kan zonlicht direct in elektriciteit worden omgezet. Een paneel bestaat uit vele kleine zonnecellen die met elkaar in verbinding staan. Elke zonnecel is opgebouwd uit flinterdunne laagjes halfgeleidend materiaal waartussen (onder invloed van het zonlicht) een spanningsverschil ontstaat.

Een omvormer geeft de opgewekte zonne-energie vervolgens door aan het elektriciteitsnet.

De voordelen van zonnepanelen zijn groot;

  • U bespaart op uw maandelijkse energiekosten
  • Zonne-energie is beter voor het milieu, u beperkt de uitstoot van CO2
  • Hogere woningwaarde, doordat uw woning een hoger energielabel bemachtigd
  • U kunt ongebruikte opgewekte elektriciteit salderen
  • Weinig onderhoud

Het is bij zonnepanelen erg belangrijk dat u een betrouwbare leverancier/installateur zoekt. Dit om gevaarlijke situaties en lagere opbrengsten te voorkomen. Technisch bedrijf Ynema adviseert u graag over de mogelijkheden van de zonnepanelen en helpt u ook graag bij het installeren ervan.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eigenlijk voor elk huishouden interessant. Via dit systeem wordt kraanwater verwarmt door gratis zonne-energie en kunt u zelfs de complete woning zeer energiezuinig verwarmen.

Diensten

Technisch bedrijf Ynema is een bedrijf dat is gespecialiseerd in een hoop diensten. Geen project is hetzelfde. Daarom komen wij graag langs om uw wensen op te nemen. Aan de hand van deze informatie, zullen wij advies op maat geven. Bent u akkoord met het aanbod, dan zal Technisch bedrijf Ynema uw project aanpakken tot u tevreden bent.

Heeft u een klus voor Technisch bedrijf Ynema?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Partners